Funkiej Webdesign Baarn

TIP | Stock foto's

Introductie

Je bent lekker online aan het bloggen; je schrijft een leuk stuk(je) tekst en wilt hier een passend plaatje bij zetten. Hoe doe je dit? Ga je op zoek bij Google afbeeldingen? Heb je zelf foto's genomen die je gaat gebruiken? Een goede oplossing zijn de vele websites met stock foto's die online worden aangeboden. Deze hebben een hoge resolutie en vooral niet geheel onbelangrijk, ze zijn veelal gratis. Je mag deze beelden dus gratis gebruiken en indien nodig bewerken, zonder dat je de auteur hiervoor over hoeft in te lichten.

 • 0
 • Media
 • Lees 580 keer
Lees meer...

URL Shortener

URL wat?

Je ziet ze misschien wel eens voorbijkomen op social media. Links met een verkorte URL, die verwijzen naar een webpagina. Wat is het en waarom wordt het gebruikt?

Lees meer...

Beveiligde website met SSL

SSL

SSL wordt gebruikt om de overdracht van gegevens via internet te beveiligen. Het versleutelt en beschermt de gegevens, door deze te versturen met behulp van het HTTPS-protocol. Het verkeer op internet is namelijk niet standaard versleuteld. SSL garandeert de bezoekers van je website dat hun gegevens niet naar anderen worden gestuurd en gelezen.

Lees meer...

Kodi

Introductie

Kodi (voorheen XBMC) is een gratis en open-source media player software die is ontwikkeld door de XBMC Foundation. Kodi is beschikbaar voor meerdere besturingssystemen en hardware platforms, denk hierbij aan je PC / smartphone / tablet. Het stelt gebruikers in staat om video en muziek content af te spelen, lokaal, een netwerk opslagmedia of via internet.

 Windows Linux Mac OS x Android Kodibuntu iOS (jailbroken) Raspberry Pi

 • 0
 • Media
 • Lees 6914 keer
Lees meer...

iZettle

Introductie

Je bent een startend ondernemer / zzz-er en je wilt je klanten een pin-service aanbieden. Het aanschaffen van een pinapparaat en het bijbehorende abonnement is vaak een grote kostenpost wanneer dit bij een traditionele grootbank wordt gedaan.
Hier speelt het Zweedse bedrijf iZettle handig op in. Zij bieden (startende) ondernemers de mogelijkheid aan om zich aan te melden bij iZettle, vervolgens een kaartlezer aan te schaffen en hun rekening te koppelen aan het iZettle account.

Lees meer...

Vindbaarheid

Google Ranking

Wil jij hoog in de Google zoekpagina ranking staan met jouw website? Natuurlijk wil je dat, aangezien bijna heel Nederland toegang heeft tot het internet en dus toegang tot jouw website. Maar hoe krijg je als ZZP-er of MKB-er je website zo hoog in de Google ranking? Grote bedrijven hebben hier speciale teams voor aangeschreven om er voor te zorgen dat hun website hoog scoort, maar vaak hebben ZZP-ers of MKB-ers hier niet de mogelijke recources voor of investeren ze liever in andere zaken.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed