Funkiej Webdesign Baarn

Veel gestelde vragen

Zijn er nog onduidelijkheden? Lees dan hieronder de Frequently Asked Questions of neem contact op.

Indien ik door Funkiej Webdesign een website laat ontwerpen, moet ik dan tevens een hosting account (domeinnaam) door Funkiej Webdesign laten afsluiten?

Om er zeker van te zijn dat je website altijd online is en de laatste functionaliteiten ondersteund houdt Funkiej Webdesign het beheer graag in eigen handen. Dit om te voorkomen dat je meerdere partijen met verschillende diensten factureert. Zo is alles overzichtelijk en geregeld op één factuur.

Hoe is het mogelijk dat Funkiej Webdesign zo goedkoop is?

Funkiej Webdesign onthoudt zich van allerlei overbodige zaken die volledig inherent zijn aan de kwaliteit van het webdesign. Denk hierbij aan advertenties, lease auto's, maatpakken, vast personeel en kantoorpanden.

Is er een verdienste voor mij indien ik een webdesign-project aanbreng bij Funkiej Webdesign?

Als u reeds klant van ons bent houden wij hier rekening mee. Denk hierbij aan gratis onderhoud of extra uitbreiding van uw website.

Kan ik mijn website zelf beheren na oplevering?

Jazeker! Met de Open Source software van Joomla bent u in staat om alle teksten en afbeelding zelf te wijzigen of toe te voegen met behulp van het content management system. Geen zin, tijd of gewoon lui? Geen probleem, dan kunt u gebruik maken van het onderhoudspakket en dit uit besteden aan Funkiej Webdesign. Ontzorgen noemen we dat.

Wanneer moet ik betalen?

Als er een wederzijdse akkoord heeft plaatsgevonden door middel van een ondertekende offerte vraag ik 25% van het totaal bedrag. De rest hoeft pas betaald te worden nadat uw website online staat en helemaal naar wens is. De maandelijkse facturen (voor het onderhoud, webhosting, email e.d.) zullen elke 1e dag van de maand worden verstuurd. Bij De (deel)facturen kunt u bij Funkiej Webdesign middels een overschrijving of iDeal betalen.

Zijn er na de oplevering van de website nog extra kosten voor mij?

Nee.
Doordat Funkiej Webdesign gebruik maakt van vaste kosten, weet u altijd waar u aan toe bent. Indien u niet van het onderhoudscontract gebruik maakt en een dermate ingrijpende wijziging van uw website wenst die buiten de wederzijdse overeengekomen afspraak (offerte) valt dan dient u dit per e-mail of schriftelijk aan te geven en worden hier alsnog kosten aan verbonden.

Heb ik als opdrachtgever inspraak tijdens de bouw?

Ja. Funkiej Webdesign houdt u visueel op de hoogte door middel van een testomgeving. Daar kunt u tijdens de bouw meekijken en daar waar nodig bijsturen. Echter is dit in goed overleg en met mate in praktijk gebracht.

Krijg ik ook een eigen emailaccount?

Ja. Wanneer er hosting -en domeinregistratie door Funkiej Webdesign is geregeld, heeft u een onbeperkt aantal emailadressen. Er zijn dus meerdere email-accounts aan te maken en in te stellen, zodat de mail op de pc, laptop, tablet of telefoon te lezen is.