Funkiej Webdesign Baarn
http://www.weclique.nl http://www.weclique.nl Funkiej Webdesign

Clique

Wens

Dit jonge bedrijf wil haar klanten serieus kunnen benaderen en door verwijzen naar hun website. Deze website kreeg als keywords strak, hip, amsterdam en art mee.Tevens moet hier een logo voor ontworpen worden die zowel op de website als eventueel promotiemateriaal wordt gebruikt

Uitvoering

Nadat duidelijk was geworden wat de kleurstelling en vormgeving voor het logo moest worden is er eerst het logo gemaakt. Deze had namelijk een hoge prioriteit en is in één werkdag digitaal aan Clique aangeleverd. Na goedkeuring van het logo is er begonnen met het designen van de template. De template had op het eerste oog de gewenste lay-out, maar door middel van de vele contactmomenten onderling is er toch besloten om voor een totaal andere template te kiezen. Dit heeft goed uitgepakt en heeft het gewenste resultaat gebracht.

De website moest zo 'clean' en transparant mogelijk zijn, maar toch de professionele en strakke uitstraling behouden. Met het aangeleverde beeldmateriaal is er gekozen voor een 'fixed' background, wat wil zeggen dat deze achtergrond niet mee beweegt. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om een offerte op te vragen middels een formulier.

Door middel van het responsive design kunnen bezoekers via hun smartphone makkelijk de website bezichtigen en eventueel een offerte aanvragen. Ideaal voor Clique dus om op een event haar visitekaartje uit te delen, zodat men direct via hun smartphone de website gebruiksvriendelijk kan bezichtigen.

Testimonial

Michael is een harde werker en bovendien enorm betrokken. Je kan hem bellen met je vraag of probleem, en hij lost het letterlijk meteen nog op. Betrouwbaar en hard werken is voor mij enorm belangrijk. Maar bovendien een goed resultaat wat bij mij en mijn bedrijf past.

Esther Siewert - Clique

Aanvullende informatie