Funkiej Webdesign Baarn
Myths of Mystery - The fall of the Griffin Myths of Mystery - The fall of the Griffin Funkiej Webdesign

Myths of Mystery | Logo

Wens

Voor een game die nog in de voorbereiding van haar ontwikkelfase zit, was een logo nodig. Hierin moest ook de titel van het spel 'Myths of Mystery: The fall of the Griffin' in voorkomen.

Ook moest er een afbeelding van de 'Griffin' in voorkomen, half leeuw, half arend. Het doel is om het logo uiteindelijk in-game te gaan gebruiken, als op promotiemateriaal, briefpapier e.d.

Uitvoering

Na wat contact te hebben gehad over de kleurstelling, lettertypes en afbeelding ben ik begonnen met het ontwerpen. Doordat de opdrachtgever precies wist wat hij voor ogen had, kon ik de het logo precies naar zijn wens ontwerpen mede door de vele contactmomenten onderling. Uiteindelijk is tekstschrijver J.C. Muts tevreden met het logo en wordt deze nu gebruikt voor verdere doeleinden.

Testimonial

Michael is een creatieve duizendpoot met korte communicatieve lijnen en een harde werker. Hij komt met initiatieven en ideeën waar ikzelf nog niet aan gedacht had. Dit maakt het traject van begin tot eind snel en gemakkelijk. Omdat hij beschikt over de laatste computertechnische snufjes is geen idee te gek en is alles wat je bedenkt ook te maken. Ik zou Funkiej zeker aanbevelen bij derden; dat is wat ik nu al een aantal keer gedaan heb, met succes!

Aanvullende informatie