Funkiej Webdesign Baarn

Rome voor Kika

Wens

Ik werd benaderd door Tekschrijver J.C. Muts of ik ondersteuning wilde geven bij het maken van een website. Dit betrof iemand die voor KiKa een actie bedacht om zoveel mogelijk geld binnen te halen, namelijk door 2700 km! te gaan fietsen. Van Amsterdam naar Rome om precies te zijn. Het doel van de website is om mensen te informeren van zijn actie en natuurlijk om zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen.

Uitvoering

Vanwege de samenwerking tussen Funkiej Webdesign & Tekstchrijver J.C. Muts was dit uiteraard geen probleem om hier en daar wat tips te geven. Sterker nog, ik heb niet alleen ondersteuning gegeven, maar de hele website gemaakt.....uiteraard kosteloos.
De actie 'Fietsen voor KiKa' gaat beginnen op een vaste datum, waardoor ik heb gekozen voor een countdown op de website. Op de hele site is het natuurlijk mogelijk om te doneren voor zijn actie middels een doneer-knop.

Door middel van het responsive design kunnen bezoekers via hun smartphone of tablet de website bezichtigen en schaalt deze zich automatisch aan het gebruikte beeldformaat.

Aanvullende informatie