Funkiej Webdesign Baarn
http://www.ymarproducties.nl http://www.ymarproducties.nl Funkiej Webdesign

Ymar Producties

Wens

Het verzoek was er om de huidige website YmarProducties.nl volledig opnieuw te designen inclusief een nieuwe logo. De website moest een zakelijke, strakke en professioneel ogende huisstijl krijgen. Dit in combinatie met een rustig, neutraal ogende kleurstelling. De portfolio moest een prominente plek krijgen op de website, waar na verder doorklikken extra informatie is te vinden over de desbetreffende opdrachtgever binnen het portfolio. Ook was de wens er om een fotogalerij te implementeren waar de gebruiker zelf makkelijk foto's kon toevoegen en deze dan mét waterkenmerk werd getoond.

Uitvoering

Na een aantal gesprekken en wat mailverkeer was er duidelijk wat de kleurstelling en lay-out van de website moest worden. Na de implementatie van deze kleurstelling op lay-out is er een begin gemaakt met het designen van een logo. Hier moest de kleurstelling van de website namelijk in terugkomen.

De website heeft een dynamische 'home' gekregen waar men als het ware door heen scrolt. Vervolgens kan de gebruiker meer details opvragen, hiervoor zijn 'subpages' gebruikt. Hier staan uitgebreide details van het desbreffende item.

Het portfolio kan makkelijk middels het CMS zelf worden uitgebreid en heeft zoals gewenst een prominente plek op de 'home' gekregen. Op de eerder genoemde subpages van het portfolio is het ook mogelijk om bijlages toe te voegen, welke automatisch thumbnails creëert.

Voor de fotogallerij geldt hetzelfde als voor het portfolio, er kunnen via het CMS makkelijk nieuwe mappen en foto's worden geüpload, welke dan automatisch met een waterkenmerk worden getoond.

Tijdens het gehele proces is er dagelijks contact gehouden om af te stemmen of het resultaat naar wens was en eventueel direct aanpassingen te verrichten.

Het resultaat is een frisse, zakelijke, professioneel ogende website met een responsive design.

Testimonial

Professioneel, zakelijk, maar vooral ook een strak design. Dat waren onze wensen vooraf voor de nieuw te ontwikkelen website. Wensen die perfect zijn ingevuld door Funkiej Webdesign. Daarbij heeft Funkiej Webdesign gezorgd voor extra functionaliteiten, zoals een subpagina waarop Ymar Producties (stock) foto’s toont aan de bezoekers van de website. Bij de ontwikkeling van onze website heeft Funkiej Webdesign aangetoond snel, flexibel en deskundig te zijn. Geen vraag was te veel, iets dat erg prettig is bij een dynamisch proces zoals de ontwikkeling van een nieuwe website.

Ymar Producties

Aanvullende informatie